Moeder verlaat haar 3 baby’s. 30 jaar later vinden de kinderen elkaar en gaan opzoek naar hun moeder!

In 1981 vindt Joan Hauser een pasgeboren baby in een steegje bij een vuilnisbak. Het meisje is pas een paar uur oud! Joan wordt door haar thuisstad in Californië onthaald als een heldin!

Het meisje wordt Janet genoemd en opgevangen door instanties. Het kindje brengt de eerste weken door in het ziekenhuis. Joan gaat iedere dag bij het meisje op bezoek om te kijken hoe het met haar gaat. Wat Joan niet vertelde is dat zij eigenlijk de moeder van de baby is!

kindjes

De op dat moment 22 jarige Joan heeft al twee zoontjes uit een stukgelopen huwelijk. Ze kan het financieel en emotioneel niet aan nog een kindje op te voeden. Daarom besluit ze haar dochtertje achter te laten.

Het is nog soort van te begrijpen dat je dit met 1 kindje doet. Wanneer je financieel echt niet nog een mondje kan voeden kan het beter zijn om een ander goed gezin te zoeken wat dolgraag een kindje wil. Maar Joan laat het hier niet bij. 4 jaar later is ze namelijk weer zwanger. Ze bevalt thuis in haar eentje van een dochtertje. Ze laat het meisje achter in een winkel! Schokkend genoeg is dit niet de laatste keer. Een jaar later bevalt ze van een zoontje en ook dit kindje laat ze ergens achter.

LEES OOK:  Deze verpleger deed iets geweldigs voor een zieke vrouw. Wat hij deed? Wauw..

30 jaar later weet de oudste dochter Janet haar zusje en broertje te vinden dankzij een online DNA database! De drie kinderen zijn allemaal geadopteerd door verschillende gezinnen en wonen in verschillende staten.

Dan krijgt Joan te horen dat Janet haar zoekt. Janet wil dolgraag in contact komen met de vrouw die haar naast de vuilnisbak heeft gevonden en haar leven heeft gered. Ze heeft geen idee dat deze vrouw haar moeder is! Zelfs wanneer ze elkaar ontmoeten houdt Joan haar mond!

Uiteindelijk schraapt Joan al haar moed bij elkaar en vertelt ze haar drie kinderen het hele verhaal en de waarheid..

Wat vind jij? Reageer hieronder: