Deze moeder bespot een vrouw die haar “grote walvis” trouwjurk probeert. De reactie van de manager? Geweldig!

Het verhaal hierbeneden gaat over een vrouw die op zoek was naar een mooie jurk voor haar trouwdag. Hierbeneden staat haar verhaal precies beschreven. Het verhaal is zeker de moeite waard omdat het erg confronterend is.

“Vanwege een defecte schildklier worstel ik al mijn hele leven met overwicht. Voor mijn bruiloft ging ik opzoek naar een trouwjurk.

In de winkel stond een redelijk zware jonge vrouw. Ik besloot om even in een boekje te bladeren en toevallig kreeg ik wat mee van een gesprek tussen een andere klant en haar moeder. De dochter staarde naar de dikkere vrouw en zei tegen haar moeder:

“Ongelofelijk dat zo’n vrouw daadwerkelijk gaat trouwen”. De moeder reageerde hierop maar in plaats van dat ze boos werd zei ze:”Inderdaad ik wist ook niet dat walvissen zouden trouwen”. Samen lachten ze maar ik zag meteen aan de vrouw dat ze de opmerkingen gehoord had. Ze zag er erg verslagen uit. De bedrijfsleider liep meteen op de moeder en dochter af en ze besloot om ze aan te spreken. “U denkt toch niet dat u een jurk uit mijn winkel krijgt?” De dochter keek beledigd, en antwoordde: “Jawel ik ben hier om mijn jurk af te halen. ” De winkelmanager: “En op welke naam dan wel? ” De moeder gaf haar naam.

De winkelmanager knikte en liep naar de kassa, drukte op een knop en gaf de moeder een ontvangstbewijs. De winkelmanager: “Teken dit alstublieft.”

De moeder zette haar handtekening en vroeg: “Waarom precies?” De winkelmanager: “U aanvaardt een refund zodat u uw geld op uw rekening teruggestort krijgt. U kunt naar een andere winkel gaan om een nieuwe jurk te bestellen. Ik annuleer uw bestelling en zal u verder niet meer helpen. Dus u kunt de winkel nu verlaten voordat ik de bewaking ga bellen. ”

LEES OOK:  Deze hond waakte een week lang over haar vriendje in nood. Wat een heldendaad!

De dochter zei woedend: “Dit kunt u niet maken, mijn bruiloft is volgende week al!” De moeder: “We hadden die jurk speciaal laten maken, dat kan toch niet?!” De dochter smeet zelfs uit woede een paar jurken op de grond.

De bedrijfleidster: “Ik annuleer uw bestelling, omdat ik wil dat elke vrouw zich mooi voelt op haar trouwdag, onafhankelijk haar gewicht. Uiteraard denken jullie beiden dat je beter bent dan een ander, en ik heb geen tijd voor klanten die eerlijk gezegd zulke idioten zijn. Ik bel de bewaking als u niet snel weggaat. En omdat ik nog steeds uw creditcard informatie heb, zal ik u anders alle schade die uw dochter heeft veroorzaakt in rekening brengen.” De winkelmanager begon een nummer in te toetsen.
De moeder: “We gaan je aanklagen hiervoor!!” De moeder pakte haar dochter en ze stormden naar buiten. Uiteindelijk heb ik nog een jurk in deze winkel gekocht en ik ben er erg tevreden over. Na een goed gesprek met de winkelmanager kwam ik erachter dat haar dochter dankzij een ziekte ook met gewicht strommelde.

Je hebt het misschien niet in de gaten, maar mensen met overgewicht horen dagelijks nare opmerkingen van voorbijgangers. Iets wat absoluut niet fijn is.

Deel dit verhaal met al je vrienden en familie op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: