Michael Bublé zingt zijn hit “Home” maar dan stopt plotseling de pianist hem..

Voor veel vrouwen zal dit een droom zijn die uitkomt! Michael Bublé en Blake Shelton die samen een podium delen en “Home” zingen!

David Foster is een bekende songwirter en producer. Hij organiseerde en presenteerde een speciaal concert in mei 2008. Voor dit speciale evenement heeft hij verschillende grote artiesten en muziekanten gevraagd te komen optreden. Het gehele concert staat in het teken van klassiekers en prachtige meeslepende nummers. Onder de artiesten zijn onder andere Andrea Bocelli, Josh Groban, en Michael Bublé.

michael_buble_blake_shelton

In de video hieronder begint Michael Bublé met het zingen van zijn grote hit “Home”. Een prachtig nummer waar het publiek heel goed bij weg kan zwijmelen. Maar Michael is pas een paar zinnen onderweg wanneer David Foster hem plotseling stop..

Er lijkt iets niet helemaal te kloppen aan de manier waarop Bublé zingt. Maar voordat het publiek te verward raakt door wat er allemaal gebeurd loopt er een grote verrassing het podium op. Country zanger en coach bij de Amerikaanse Voice, Blake Shelton voegt zich bij Michael Bublé!

Samen zingen ze “Home” als een magisch duet! Voor veel vrouwen zal dit een droom zijn die uitkomt! Hun stemmen passen perfect samen. Dit duet is niet alleen heel fijn om naar te luisteren, ernaar kijken is ook een feestje!

LEES OOK:  Deze lerares gaf de dove ouders van dit meisje het beste kerstcadeau OOIT. Hartverwarmend!

Wat vind jij? Reageer hieronder: