Santana kon haar ogen niet geloven toen ze DIT meisje op straat tegen kwam

Mijn opa vertelde mij vroeger altijd dat iedereen ergens op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. Als kind heb ik daarom behoorlijk wat tijd gestoken in de zoektocht naar mijn dubbelganger maar ik heb haar nooit gevonden.

Het is de 17-jarige Santana Gutierrez uit Amerika wel gelukt! Toen ze in het winkelcentrum liep werd ze aangesproken door een meisje wat daar promotiewerk deed voor een goed doel. Ze kon haar ogen niet geloven want het leek wel alsof ze in een spiegel keek.

dubbelganger-meisjes-winkelcentrum

“Ik ga normaal altijd naar een ander winkelcentrum dichterbij, maar ik moest in een Apple Store zijn en daarom reed ik toch maar naar Fashion Valley Mall verderop. Toen ik daar rondliep met een vriendin, sprak het meisje me plotseling aan”, aldus Santana.

Het andere meisje, Isobel, kon ook haar ogen niet geloven. Santana leek als twee druppels water op haar. De twee namen samen een foto en wisselde contactgegevens uit. Deze foto werd massaal gedeeld via Twitter. Maar daar bleef het niet bij. Want ze bleken niet de enige te zijn!

dubbelganger-3

dubbelganger-2

Er blijken nóg twee meisje te bestaan die er hetzelfde uitziet als de twee dubbelgangers. “Ik wist niet meer waar ik het zoeken moest”, vertelt Santana. “Ik liet de foto’s zelfs aan mijn ouders zien, voor het geval dat er iets was dat ik moest weten. Ze zeiden echter dat we geen enkele familieband delen. Het is zo vreemd.”

LEES OOK:  Toen deze vrouw het podium opkwam shockeerde ze iedereen, inclusief de jury. . WAUW!

De 4 meiden lijkt het heel leuk om een keer af te spreken en een foto’s met z’n allen te maken. Echt bizar hoeveel deze meiden op elkaar lijken!

Wat vind jij? Reageer hieronder: