Dit meisje is 18 jaar en leeft op 3 appels per dag gedurende 8 maanden! 5 jaar later ziet ze er zo uit!

Op een dag was de 18-jarige Victoire Macon Dauxerre met haar moeder aan het winkelen. Terwijl ze wat rondkeek in een winkeltje werd ze ontdekt door een modellenbureau. Ineens was dit wat ze wilde en verviel haar droom om te studeren aan de universiteit in Parijs.

Vrijwel meteen ondertekende ze het contract en dus werkte ze voor ‘ Elite modellenbureau’. Dit leek misschien geweldig, maar dit was het punt dat het misging voor Victoire.

Ze wist niet wat haar te wachten stond omdat ze in een hele andere leefomgeving stapte. Ze schrok echter al heel snel. Mensen zeiden niet dat ze moest afvallen, integendeel zelfs. Er werd gewoon gezegd: “In maar heb je je modeshow en je kleding is maat 32-34, zorg er maar voor dat de kleding past.

Als toegewijde werkster ging ze hier maar mee akkoord ondanks dat ze geschrokken was. Na 2 maanden was ze al 22 pond lichter. Haar dieet bestond slechts uit 3 appels en wat water.

Of het dieet werkte? Jazeker! Ze werd meteen geboekt voor allerlei shows en ze was al snel een van de 20 meest gevragen modellen.

Ze stond dan misschien wel op allerlei covers, Victoire leed gewoon aan een ernstige vorm van Anorexia. Ze werd niet meer ongesteld, verloor haar, werd heel zwak en ze viel constant flauw tussen de modeshows door.

Iedereen zag hoe erg ze er aan toe was, maar in het modellenwereldje moedigde iedereen haar aan om door te gaan. Op haar foto’s werd ze bewerkt waardoor ze een gezonde meid leek tegenover de media.

LEES OOK:  Deze eenvoudige truc kan jouw baby redden van verstikking. IEDEREEN moet dit zien!

Alle meisjes die nog werken voor het bureau mogen niks zeggen anders moeten ze weg. Wanneer de media aanwezig is moeten ze snacks eten zodat het lijkt alsof ze ook ongezond kunnen eten, echter moesten ze dit meteen weer uitbraken als de media weg was.

Ze voelde zich doodongelukkig, alsof ze niet meer de leiding over haar eigen leven had. Alles werd door Boulimia overgenomen en ze dacht dat de enige oplossing zelfmoord was. Na 8 maanden als model gewerkt te hebben probeerde ze zelfmoord te plegen, maar dit mislukte. Iedereen dacht dat ze haar droom leefden, maar ze was eigenlijk doodongelukkig.

Ze stopte uiteraard met het modellenleven en nu heeft ze, op 23-jarige leeftijd, een eigen boek genaamd “ Never Enough Skinny “. Ze verteld hier over het leven van een topmodel. Er zijn maar weinig modellen die dit ook durven. De meiden worden gemanipuleerd en ze mogen niks naar buiten brengen.

Hier een filmpje van deze dame over het feit dat ze 3x zelfmoord wilde plegen:

Deel dit verhaal met al je vrienden en familie, om zoveel mogelijk mensen te laten zien wat er gebeurd in de modellenwereld!

Wat vind jij? Reageer hieronder: