Mama wordt om 3 uur ‘s nachts wakker en gaat haar huilende baby checken. Meteen beseft ze dat er iets heel erg fouts aan de hand is

Kyle en Monique kregen kortgeleden een baby, genaamd Celia. Net als elke andere baby, maakte het kindje hen regelmatig midden in de nacht wakker met haar gehuil. Normaal gesproken was een beetje heen en weer wiegen of het verschonen van de luier voldoende om haar weer te laten slapen. Maar in dit geval redde Celia dankzij haar gehuil hun levens!

baby, kraamzorg, geboorte

Op een nacht huilde Celia onophoudelijk, dus stonden Kyle en Monique op om even naar haar te kijken. Enkele ogenblikken later voelden ze zich duizelig en ze hadden branderige ogen. De twee hadden op dat moment geen idee wat er aan de hand was, maar bleek dat ze aan een koolstofmonoxidevergiftiging leden.

Monique beschreef haar ervaring op Facebook:

“Deze prachtige engel deed iets buitengewoon. Iets wat ze pas ten volle zal begrijpen als ze wat ouder is. Ze redde letterlijk onze levens.

Celia wordt doorgaans een keer per nacht wakker. We staan dan altijd op en wiegen haar terug in slaap. Vrijdag omstreeks 3 uur werd ze een tweede keer wakker. Ik probeerde naar haar kamer te gaan maar ik geraakte maar enkele meters ver want ik werd overweldigd door duizeligheid. Kyle werd ook wakker en we beseften algauw dat er iets aan de hand was. We leden beiden aan duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid en branderige ogen. We pakten een zak en wekten Celia. Ze begon te braken en terwijl ik haar vasthad, stortte onze kat aan mijn voeten in elkaar. We belden de hulpdiensten en de ambulance bracht ons naar het ziekenhuis.

LEES OOK:  Hij was op de hoek van de straat aan het zingen. Let nu goed op de baby in de kinderwagen. WOW!

baby, kraamzorg, geboorte

We werden meteen behandeld voor koolstofmonoxidevergiftiging. Ze namen elke mogelijk voorzorgsmaatregel en vlogen ons zelfs over naar Vancouver om daar verder behandeld te worden. We ondergingen 3 sessies van 2,5 uur in de decompressiekamer. We voelen ons allemaal goed en verwachten helemaal te herstellen.

baby, kraamzorg, geboorte

Zorg er alsjeblieft voor dat je een koolstofmonoxidemeter hebt en dat het werkt. We zijn zo dankbaar dat Celia ons wekte. Soms zouden we willen dat ze de hele nacht doorslaapt, maar daar denken we nu wel anders over. Onze lieve baby heeft ons allen gered!”

DEEL deze belangrijke waarschuwing met je vrienden!

Wat vind jij? Reageer hieronder: