Ernstig zieke kinderen kunnen even uit het ziekenhuis ontsnappen dankzij DEZE verrassing!

Kerst is een feest waarbij de hele familie bij elkaar komt. Wanneer er iemand uit de familie niet bij kan zijn omdat deze in het ziekenhuis ligt is dit een groot gemis.

Je gunt het niemand om de feestdagen in het ziekenhuis door te brengen. De Australische fotograaf Karen Alsop wilde daarom graag een aantal kinderen die de kerstdagen in het ziekenhuis moesten doorbrengen verrassen met een bijzonder cadeau.

kerstfoto-1

kerstfoto-2

De een magisch kerstportret laat ze de zieke kinderen even wegdromen en ontspannen uit het ziekenhuisleven. In het ziekenhuis wordt een hele kamer ingericht als foto studio om deze bijzondere foto’s te kunnen maken. Op het moment dat de foto’s gemaakt werden wisten de kinderen nog niet dat deze met behulp van photoshop extra bijzonder zouden worden gemaakt. Aan het einde van de dag kregen de kinderen hun foto en hun verbazen was enorm!

Brittany (17), een meisje dat het gevoel in haar handen een benen is verloren, zegt: “De foto hielp me even mijn zorgen te vergeten. Het maakt mijn verblijf in het ziekenhuis tot iets wat ik graag onthou, in plaats van iets wat ik liever vergeet.

LEES OOK:  Hij kocht een maaltijd voor twee dakloze jongetjes. Toen de rekening kwam? Hartverwarmend..

Bekijk de magische foto’s hier onder en vergeet dit mooie verhaal niet te delen op Facebook!

kerstfoto-3

kerstfoto-4

kerstfoto-5

kerstfoto-6

kerstfoto-7

kerstfoto-8

Wat vind jij? Reageer hieronder: