Een wild luipaard raakte verdwaald en vond zijn weg naar een school. Wat er toen gebeurde? Heftig..

Luipaarden staan niet echt bekend als de lieve aaibare dieren zoals bijvoorbeeld katten. De luipaard uit het volgende filmpje zeker niet. Het blijft nog onduidelijk hoe het beest zijn weg vond naar de plaatselijke school in Bangalore, India. De meest logische gedachte is dat het luipaard verdwaalde, en zo zijn weg vond. Het ging er in ieder geval heftig aan toe. Zes mensen raakte gewond.

Het leek er echter niet op dat het beest zich probeerde te voeden van de mensen die daar rondliepen. Iets zegt mij dat dit luipaard gewoon extreem bang was, en zichzelf probeerde de verdedigen tegen wat dan ook.

luipaard

In zijn jacht door de school verwondde het luipaard 6 mensen die hem probeerde te temmen met houten stokken. De mensen hadden waarschijnlijk niet door dat dit geen lief luipaard was zoals uit de film Jungle Book.. De volgende keer iets beter nadenken lijkt me. De beste manier om zo’n groot jachtdier te ontlopen is het op een rennen te zetten.

Uiteindelijk werd het dier verdoofd met een daarvoor bedoeld geweer en vervolgens weer vrijgelaten in de jungle, waar het thuishoort. Je kan het vergelijken met een anesthesie van de tandarts, alleen dan zo’n 20 keer sterker.

LEES OOK:  Iedereen dacht dat deze vrouw zou gaan zingen. Maar wat ze dan plotseling doet..? ZO grappig!

Bekijk hieronder het filmpje. Het kan voor sommige als schokkend worden ervaren.

Wat vind jij? Reageer hieronder: