Dit lijkt een normale kerstboom, maar toen de verlichting uitging viel mijn mond open!

Als de Sint weer uit het land is, halen we massaal de kerstboom tevoorschijn. Het liefst hangen we hem helemaal vol met kerstballen, lichtjes, noem maar op. Maar geen van onze kerstbomen kan tippen aan deze!

De eigenaar van deze gigantische kerstboom heeft vijf jaar aan zijn techniek gewerkt en het resultaat mag er wezen. We moeten er niet aan denken wat een gedoe het moet zijn geweest om al die lichtjes op zijn plek te krijgen. Ik heb zelf al moeite om mijn kerstboom op een fatsoenlijke manier neer te zetten, laat staan zo’n gigantische boom als deze! Zijn kerstboom is drie meter hoog en bestaat uit maar liefst 7000 lampjes die aangesloten zijn op een computer met muziek.

kerstboom

De feestelijke verlichting knippert op het ritme van liedjes zoals Shake It Off van Taylor Swift en Happy van Pharrell Williams. Dit is werkelijk de meest unieke kerstboom die ik ooit heb gezien. Wat moet dit een werk zijn geweest. Bekijk de prachtige kerstboom hieronder en vergeet dit filmpje niet te delen met je vrienden op Facebook als je ervan onder de indruk bent!