Ze begint met een schaar in haar BH te knippen. De reden? ZO slim!

Je zal nooit geloven wat deze vrouw deed toen ze in haar BH begon te knippen. Dit zal je het geld en de moeite kunnen besparen met het kopen van een bh in de winkel. Je kan oude bh’s die je liever niet meer draagt heel eenvoudig omtoveren tot iets comfortabels en functioneel!

Het beste van alles is dat je amper iets nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen! Je kan een oude bh namelijk omtoveren tot een handige rugloze bh. Wil je weten hoe? Kijk dan snel het onderstaande filmpje! Ik kan in ieder geval niet wachten om hiermee aan de slag te gaan.

bh1

Met deze briljante tip heb wel het comfort van een BH, maar niet die altijd zichtbare lelijke band op je rug. Alles wat je voor deze rugloze bh nodig hebt is een bh, een schaar, naald en draad of een naaimachine. Wat een snelle en leuke manier om geld te besparen.

Wat is het internet toch een mooie plek om handige tips op te doen, zoals deze. Laten we met alle dames Ray Lee bedanken, voor deze geweldig handige tip! Ga jij het uitproberen? Of ken je iemand die ook altijd met dit probleem zit? Bekijk deze eenvoudige handleiding en vergeet dit filmpje zeker niet te DELEN op Facebook.

LEES OOK:  Ze drukt op de knop, wat er dan met deze kleine caravan gebeurt is ongelooflijk!

Wat vind jij? Reageer hieronder: