Kleuter noemt een man in de supermarkt ‘oude man’! Het gevolg hiervan zal je verbazen!

Norah, de dochter van Tara Wood, heeft een zwakke plek voor oudere mensen.

Ze vertelt haar moeder dat ze gek is op oudjes omdat ze langzaam lopen en een zachte huid hebben. Ze weet dat oude mensen niet heel lang meer te leven hebben en daarom heeft Norah zich voorgenomen om van alle oude mensen te houden! Wat lief!

opa-1

Moeder en dochter gaan samen naar de supermarkt om bootschappen te doen voor het verjaardagsfeest van Norah. Terwijl ze druk bezig zijn met de inkopen loopt er een oudere meneer voorbij. Norah begint te lachen en zwaaien wanneer de man dichter bij komt. “Hoi oude man! Het is mijn verjaardag vandaag!” roept Norah. Tara houdt even haar adem in, misschien zat deze meneer helemaal niet te wachten op een dolenthousiaste kleuter..

opa-2

Voordat Tara zich tegenover de man kan excuseren voor de brutale opmerking van haar dochter ontspant het gezicht van de man. “Oh hallo jonge dame, en hoe oud wordt je vandaag?” antwoord de man. De twee kletsen een paar minuten met elkaar. De meneer wenst haar een fijne verjaardag en ze gaan beide weer hun eigen weg.

Een paar gangpaden verderop komen Tara en Norah de man weer tegen. Norah wil dolgraag met de man op de foto en vraagt haar moeder of het mag. Tara besluit de man nogmaals aan te spreken en die zegt natuurlijk geen nee tegen de jarige Norah. Hij is wel een beetje verbaast want dit is hem nog nooit in de supermarkt gevraagd!

opa-3

Norah pakt de hand van de man terwijl Tara een foto van ze maakt. Ze zag de ogen van de man oplichten toen haar dochter zijn hand pakte. Norah houdt met beide handen de hand van de man vast en legt zijn had tegen haar wang. “Wat is uw naam?” vraagt ze. “Meneer Dan,” antwoord hij. De twee kletsen weer vrolijk verder alsof ze elkaar al jaren kenden. Na een paar minuten bedankt Tara meneer Dan dat ze wat tijd met hem door mochten brengen. Meneer Dan krijgt tranen in zijn ogen en antwoord: “Nee, dank jullie wel! Dit is voor mij de mooiste dat in hele lange tijd. Je hebt mij heel gelukkig gemaakt mevrouw Norah”.

LEES OOK:  Onderzoek laat 'eindelijk' weten dan honden beter gezelschap zijn dan de meeste mensen.

opa-4

Ze nemen afscheid van elkaar en Tara heeft zelf nu ook tranen in haar ogen. Ze weet dat ze net een prachtige ontmoeting in een supermarkt heeft meegemaakt die haar nog lang bij zal blijven. Ze besluit daarom dit verhaal te delen op haar Facebook pagina. Later die avond krijgt ze een berichtje van iemand die meneer Dan herkent en vertelt dat de vrouw van meneer Dan eerder dat jaar was overleden. Meneer Dan was daardoor erg eenzaam. De ontmoeting met Norah zal hij waarschijnlijk nooit meer vergeten en was precies wat hij nodig had. Tara vraagt na het lezen van dit lieve bericht of ze het telefoonnummer van meneer Dan mag hebben.

opa-5

Tara belt meneer Dan op en vraagt of zij en Norah een keer bij hem langs mogen komen. Al snel wordt een afspraak gemaakt en Norah gaat samen met haar moeder op bezoek bij haar nieuwe beste vriend. De ontmoeting met Norah heeft meneer Dan duidelijk goed gedaan. Hij is naar de kapper geweest, heeft zich geschoren en draagt nette kleding!

opa-6

Het blijft niet bij dit bezoekje. Norah en meneer Dan zijn vrienden voor het leven geworden en bezoeken elkaar iedere week! Meneer Dan is helemaal opgenomen in het gezin van Norah en ze vieren nu ook de feestdagen samen!

Meneer Dan vertelt aan Tara dat het ontmoeten van haar dochter hem compleet heeft verandert. Na het overlijden van zijn vrouw had hij geen nacht meer goed geslapen maar nu slaapt hij eindelijk weer door!

Wat een fantastisch verhaal! Zo zie je maar waar een gesprekje met een vreemde in een supermarkt toe kan leiden!

Wat vind jij? Reageer hieronder: