Ruikt jouw kleding ook schimmelig na een wasbeurt? Zó kan je dat oplossen, en het is een stuk makkelijker dan je zou denken!

Weet je wat mij het meest van alles irriteert? Als je een hoop geld betaald voor iets en het vervolgens niet werkt. Ik ben er vrij zeker van dat dit iedereen wel eens gebeurd is.

Laatst haalde ik mijn kleding uit de wasmachine, toen ik mijn realiseerde dat mijn kleren naar schimmel roken. Ik was geshockeerd. Een wasmachine is ervoor bedoelt om je kleren schoon te maken, niet ondraagbaar te maken!

Dus besloot ik het internet af te struinen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Eerst was ik nog een beetje sceptisch, maar toen ik het zelf uit te probeerde, was ik verbluft door het resultaat. Heb jij dit wel eens gehad? Dan raad ik je aan om om deze tip eens te bekijken!

Lees maar eens mee..

wasmachine1

Normaal gesproken als je wasmachine kapot gaat, bel je de reparateur om het probleem op te komen lossen. Voor veel mensen is dit te veel moeite, en eindigen met het kopen van een nieuwe wasmachine.

wasmachine2

Maar jij bent anders. Want wist je dat er ontzettend veel handige oplossingen zijn die je tijd en moeite kunnen besparen? Je wasmachine is hier geen uitzondering van.

wasmachine3

Het enige wat je nodig hebt om je wasmachine schoon te maken is wat bleek en witte wijnazijn. 1 tip: combineer deze ingrediënten NOOIT samen! Dat kan namelijk ontzettend gevaarlijk zijn. Gebruik ze daarom afzonderlijk van elkaar.

Mix als eerste de bleek met een gelijke hoeveelheid warm water. Maak de vieze gedeeltes van je wasmachine schoon met een schone doek. Zet vervolgens de wasmachine aan op de heetste stand.

Als je dit gedaan hebt voeg je 16 ons van de azijn toe in de machine, waar je normaliter het afwasmiddel in doet. Opnieuw ga je de machine laten draaien op de heetste stand. Als je dit gedaan hebt, zal je wasmachine zo goed als nieuw aanvoelen!