Deze eenvoudige truc kan jouw baby redden van verstikking. IEDEREEN moet dit zien!

Een ongeluk kan zich schuil houden in een klein hoekje. een EHBO koffer of verbanddoos kan daarom altijd van pas komen, mocht er zich een dreigende situatie ontkiemen. Maar soms loert er ook geval waar je totaal niet op gerekend hebt, bijvoorbeeld verstikking. Bij verstikking kunnen bepaalde handelingen iemand zijn leven redden. Bij volwassenen komt verstikking het meeste voor met voedsel. Bij pasgeborenen, kinderen of peuters, stikken soms in voedsel, of andere voorwerpen die ze in hun mond stoppen.

baby1

Goede voorbereiding is daarom van levensbelang! Een EHBO of BHV training volgen is natuurlijk al een goed begin. Niet alleen bij jou eigen kind, maar ook in het geval dat iemand anders in levensgevaar is.

In het volgende filmpje ga je kennis maken met vier geanimeerde voorwerpen: Een pennendop, een knikker, een prinses en een geleibaby. Dit 40 seconden durende filmpje laat op een speelse manier zien wat je moet doen bij een situatie waarbij een baby stikt. Het is een onderdeel van een campagne van St John Ambulance. Baby’s hebben nou eenmaal de neiging om van alles in hun mond te stoppen, dit filmpje dient als een geweldige bron voor zowel ouders als een nieuwsgierige kinderen.

LEES OOK:  Mama wordt om 3 uur ‘s nachts wakker en gaat haar huilende baby checken. Meteen beseft ze dat er iets heel erg fouts aan de hand is

Ouder of niet, dit is absoluut een filmpje wat iedereen gezien moet hebben. DEEL dit daarom met al je Facebook vrienden, om iedereen op de hoogte te brengen van deze techniek.

Wat vind jij? Reageer hieronder: