3 jarig kind praat ’s nachts met een onbekende, wanneer ouders op onderzoek uit gaan krijgen zij de schrik van hun leven.

Met de komst van de technologieën zijn veel dingen veranderd in het leven. Vroeger toen onze opa’s en oma’s nog jong waren hadden zij een schommelstoel bij het wiegje van hun kind staan. Op het moment dat het kind in slaap viel dan bleef de vrouw bij haar kind om hem of haar in slaap te zien vallen. Na een aantal jaar kwam de babyfoon. De eerste versies hadden nogal wat problemen. De frequentie van walkie talkies kwamen er weleens doorheen of zelfs van politie. Na verloop van tijd werden die babyfoons beter en werden er zelfs camera’s in geplaatst. Zo konden ouders hun kinderen nog beter in de gaten houden.

Helaas betekent nieuwe technologie ook hacken en dat gebeurde bij het stel in het onderstaande filmpje. Het viel hun op dat hun drie jarige kind ’s avonds aan het praten was tegen een vreemde. De ouders gingen op onderzoek uit en ontdekten iets verschrikkelijks.

De ouders komen erachter dat hun babyfoon is gehackt en gaan hiermee naar de politie. Ze komen daar tot een verschrikkelijke ontdekking.