Wat deze kersverse vader met zijn kind doet is in één woord geweldig en gaat het hele internet over

Er is niets moeilijkers dan een kind opvoeden. Voor kersverse ouders is het de gehele tijd uitzoeken hoe je zaken moet aanpakken. Soms lijkt het dat het moedersinstinct in de eerste jaren van de baby sterker is dan het vaderinstinct. Vaak vinden het moeders het daarom extra moeilijk om hun kind bij de vader voor de eerste keer alleen te laten.

Natuurlijk weten we dat die zorgen vaak niet gegrond zijn, maar vrouwen zijn nou eenmaal erg bezorgt.

De moeder in het volgende filmpje vond het ook lastig om de deur achter haar doen voor haar eerste werkdag. De kleine zou de gehele dag met de vader zijn voor de allereerste keer.

Gelukkig had deze kersverse vader dit door en maakte hij halverwege de dag een filmpje voor zijn bezorgde vrouw. Op het filmpje is te zien dat de vader precies weet wat hij doet en er ten volle van geniet dat hij alleen is met de baby.
De vrouw vond het filmpje zo schattig dat ze hem besloot te delen op het internet. Niet alleen de vrouw bleek het filmpje geweldig te vinden. Het filmpje ging in een korte tijd viraal en iedereen sprak alleen maar over het filmpje.

Vooral veel kersverse vaders hebben het filmpje gekeken en maken nu soortgelijke filmpjes die ze via het internet delen. Een geweldige trend als je het mij vraagt!

Wat vind jij? Reageer hieronder: