Ze onderbreekt haar vader terwijl hij haar haren aan het doen is. De reden? SCHATTIG!

Heb jij ooit het haar van een kleuter proberen te doen? Ik kan je alvast vertellen; het is geen makkelijke taak!

Kleuters zijn van nature ontzettend energiek en kunnen in veel gevallen gewoon niet stil zitten. Als ze ook maar de kans krijgen rennen ze zo lang ze kunnen door en rondom het huis. Één vader probeerde zijn dochtertje een paardenstaart te geven. Maar haar haren hadden een ander plan. Een andere vader had ook ontzettende moeite met het haar van zijn dochter, maar voor een andere reden. Zijn dochter zelf!

kinderen

In de video zie je een vader zijn dochters haar kammen. Het ziet er ontzettend goed uit, maar zijn kleintje heeft een belangrijke boodschap voor hem. Niet om te laten zien dat haar vader er niets van kan, maar gewoon om haar liefde te uiten. Misschien ligt er een toekomst voor hem als stylist & kapper?

Ze staat op om zijn kamsessie te onderbreken. De reden waarom? Gewoon omdat ze papa een kusje wilt geven! Het schattigste wat je vandaag te zien zult krijgen. Ik durf zo maar te zeggen dat papa vanaf dit moment altijd zijn dochters haren gaat doen. Wie heeft nou een kapper nodig als je zo’n supervader hebt?! Nu weten we natuurlijk niet zeker of ze het doet om onder de knipbeurt uit te komen. Dat neemt niet weg dat deze video gewoon te schattig voor woorden is.

LEES OOK:  22 jaar geleden gaven Patrick Swayze en zijn vrouw een onvergetelijk mooie show. Wie kan zich dit nog herinneren? Prachtig!

Nadat ze het kusje heeft gegeven, vraagt papa of ze weer wilt gaan zitten. Maar dat duurt niet lang! Ongeveer twee seconden daarna staat ze weer op voor nóg een kusje. De schattigheid spat er gewoon vanaf!

Wat vind jij? Reageer hieronder: