Dit is waarom je je telefoon in je zak voelt trillen, terwijl hij eigenlijk niet trilt…

We hebben het allemaal wel eens gehad. Je zit rustig aan tafel en dan hoor of voel je ineens je telefoon trillen. Eindstand is het gewoon vals alarm. Kennelijk ben je toch niet zo belangrijk als dat je dacht. Hoe suf het ook is, er is een logische verklaring voor dit fenomeen.

Het blijkt namelijk dat het heel normaal is als je je telefoon hoort of voelt trillen, terwijl dit eigenlijk helemaal niet het geval is. Uit onderzoek van Michelle Drouin is gebleken dat maar liefst 89 procent van de mensen deze zogenaamde spookvibraties meemaakt, met een gemiddelde van eens in de twee weken.

Wij mensen zijn afgesteld om signalen zoals vibraties voor een telefoontje op te vangen. Vooral wanneer je een bepaal bericht verwacht kan het al heel gauw aanvoelen alsof je telefoon daadwerkelijk trilt. Het gebeurt al helemaal snel als je gestrest bent.

Als het je vaker dan eens per twee weken overkomt is minderen met je telefoon de enige oplossing om het te verhelpen. Leg je telefoon elke dag een paar uur uit het zicht. na een week merk je al dat de spookvibraties verminderen.

LEES OOK:  De pasfoto van deze man werd steeds maar weer afgewezen en DIT is de reden waarom.

Wat vind jij? Reageer hieronder: