Ze introduceert haar pasgeboren veulen aan de familie. Maar kijk eens wanneer ze camera inzoomt.. Geweldig!

Toen dit moeder paard een kleine op deze wereld zette, konden haar eigenaren hun ogen niet geloven toen ze het veulen voor de eerste keer zagen.

Hoewel ieder paard van zichzelf al prachtig is, was dit geval toch wel apart. Zoals je kan zien in het filmpje heeft het veulen een apart patroon in haar vacht. De Engelse benaming hiervoor wordt ook wel “Medicine Hat” genoemd.

veulen

In het verleden werden deze paarden door de oorspronkelijke bewoners van de Verenigde Staten gezien als magisch, met speciale krachten die een strijder in het gevecht zou kunnen voorzien van een helende kracht.

Toen de kleine Coconut werd geboren, wist deze familie als geen ander dat ze zojuist een pareltje mochten verwelkomen in hun familie.

In dit filmpje zie je het fragment waarin het veulen voor de allereerste keer met haar moeder het weiland op mag. Prachtig om te zien hoe beschermend dit moeder paard is tegenover de andere paarden in de wei. Het lijkt er zelfs op dat de andere paarden die in het filmpje te zien zijn zich zelf ook realiseren wat voor bijzonders hier zojuist gebeurd was!

LEES OOK:  Een pasgeboren otter valt in slaap op de buik van zijn drijvende moeder. ZO schattig!

DEEL dit hartverwarmende filmpje met al je vrienden en familie op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: