Vier mannen staan naast elkaar, maar let dan goed op de man met de microfoon… Prachtig!

Ik kan nog steeds niet geloven hoeveel legendarische muzikanten dit jaar zijn gestorven, inclusief de grote Leonard Cohen. Hij is altijd al een van mijn favorieten. En hoewel ik nog steeds verdrietig ben over zijn heengaan, vind ik wat troost in het feit dat zijn muziek altijd zal leven.

ildivo-hallelujah

Een van de songs van Leonard Cohen’s waar ik onlangs weer naar heb geluisterd is “Hallelujah.” Ik dacht dat ik het grootste deel van de beste versies van deze klassieke lied kende, maar ik hoorde een die met kop en schouders boven de rest uit sprong.

De Italiaanse groep Il Divo heeft meer dan 24 miljoen platen verkocht en heeft meer dan 100 gouden en platina albums ontvangen, maar geen van die zaken maken uit wanneer je naar dit nummer luistert.

Aangezien ik geen Italiaans kan spreken, begrijp ik eerlijk gezegd de woorden niet echt. Maar ondanks dat, is het toch een magische versie. En wanneer je de harmonieën aan het einde van de clip hoort, weet ik zeker dat je een tissue nodig hebt om je tranen te drogen.