Hij spaarde 20 jaar lang zijn kleingeld op. Toen reed hij naar de juwelier om een bijzonder cadeau voor iemand te kopen…

Romantiek… Het is iets waar we allemaal wel een beetje een zwak voor hebben. Denk aan rode rozen, wijn, diner bij kaarslicht. En natuurlijk kleingeld!

Een Chinese man heeft onlangs bewezen dat kleingeld wel degelijk romantisch kan zijn. Zeker als je hoort dat hij de belofte aan zijn vriendin wilde waarmaken, 20 jaar geleden!De 30-jarige Liang Liang beloofde zijn vriendin dat hij met haar zou trouwen, en dat hij op een dag een ring voor haar zou kopen. De tijd testte hun relatie.

kleingeld

Ze werkten namelijk allebei in verschillende steden. Toch was Liang vastberaden om zijn doel te verwezenlijken. 20 jaar lang spaarde hij al het kleingeld op dat hij kon missen. Toen op een dag huurde hij een bakfiets, en reed met zo’n 200kg aan kleingeld naar de juwelier.De medewerkers van de juwelier zijn uren bezig geweest om het geld te tellen.

Maar Liang ging aan het eind van de dag weg met een diamanten ring ter waarde van $1933! Inmiddels zijn Liang en zijn vrienden gelukkig getrouwd.

Wat vind jij? Reageer hieronder: