Een gigantische hond valt een kleine kitten aan. Wat de moeder poes doet? WAUW!

Onderschat nooit waar een moederpoes toe in staat is om haar kittens te beschermen.

Een man uit Thailand laat op een dag zijn hond uit. Even later ziet hij een kitten langs een bosje staan. De man vind het blijkbaar een goed idee om te hond even te laten knuffelen aan het jonge beestje. Het liep iets anders dan wat hij verwacht had. De moederpoes zag dit overduidelijk als een grote bedreiging. Toen de hond wel heel dichtbij de kitten kwam (met slechte bedoelingen lijkt het), vloog ze de hond aan om haar kitten te beschermen.

kitten1

De beschrijving van het filmpje luid dat het baasje dacht dat zijn hond alleen maar wilde spelen. Een niet zo slimme gedachte als je het mij vraagt, honden kunnen nou eenmaal agressief reageren op katten, en het lijkt me niet logisch dat de kleine kitten hondenbrokjes verstopt heeft. Of de hond echt wilde spelen of niet zullen we nooit achterkomen. Één ding weten we in ieder geval wel zeker: een moederpoes zal ten alle tijden haar kittens met het leven beschermen, en laat zich zelfs niet tegenhouden door een enorme viervoeter!

LEES OOK:  Ze riep haar schapen bijeen. Hun reacties zal een glimlach op je gezicht toveren.. Prachtig!

Bekijk hieronder het filmpje over deze heldhaftige moederpoes die het opneemt voor haar kitten. Vergeet het zeker niet te DELEN met alle katten liefhebbers op Facebook.

Wat vind jij? Reageer hieronder: