Deze hondentrimmer wordt stiekem gefilmd en nu gaan de beelden viral!

Werken als hondentrimmer heeft zeker zijn voordelen. Je ontmoet nieuwe honden en mensen en je maakt van gruizige viervoeters prachtige kunstwerken.

Luis Antonio Caballero heeft absoluut plezier in zijn werk. Hij wast onfrisse honden niet met een nors gezicht. Nee, deze man maakt een feestje van zijn werk. Een dansfeestje om precies te zijn!

honden-trimmer

Met het nummer “Love Shack” van B-52 op de achtergrond en de voorpootjes van één van zijn klanten in zijn handen waagt Luis en vrolijk dansje. Gelukkig is zijn vrouw Gabriela in de buurt om dit schattige moment te filmen zodat ook wij van deze vrolijke hondentrimmer kunnen meegenieten. Dit is duidelijk een man die dol blij is met zijn baan.

En Luis zorgt niet alleen tijdens zijn werkuren voor honden. In zijn vrije tijd zet hij zich in voor de straathonden in zijn thuisstad Buenos Aires in Argentinië.

Ook al zitten de honden onder de modder, stinken ze, of willen ze liever niet gewassen worden, Luis maakt er altijd het beste van. Iedere hond die in zijn trimsalon te gast is wordt flink in de watten gelegd. Check de beelden van deze lieve hondentrimmer hieronder zelf. Wedden dat je een lach op je gezicht krijgt van deze video!

LEES OOK:  Deze bijzondere video laat zien hoe het leven eruit zou zien als honden konden praten. Dit heeft heel wat losgemaakt..

Wat vind jij? Reageer hieronder: