Deze hond leefde jarenlang alleen op straat in zijn kartonnen doos, totdat deze man in zijn leven kwam.. Prachtig!

Honden zijn juist dieren die veel aandacht nodig hebben en verdienen. Sommige mensen begrijpen dit niet en kunnen hier dus niet mee om gaan. Sommigen dieren worden onder andere op straat achtergelaten.

De hond in de onderstaande video zit dus in een situatie waarin hij op straat moet leven. Elke dag moet hij eten zoeken etc. Gelukkig zijn er ook mensen die dit niet aan kunnen zien en het lieve hondje helpen! Prachtig.

doos

Het was nog een hele klus om de verlaten hond naar buiten te krijgen. Als er ook maar iemand in de buurt kwam trok hij zich snel terug in zijn doos, zijn enige veilige plek. Maar na een paar dagen van honger en kou, besloot de hond toch in te gaan op het aanbod van wat koekjes en wat aandacht.

Al snel konden de redders hem aaien en al snel was er vertrouwen tussen de hond en de redders. Wat helemaal goed nieuws was: de hond ging mee met de mensen, deze mensen waren er heel goed voor en het hondje zal zeker een mooi en liefdevol leven krijgen. In het verloop van de video is te zien hoe de hond opgroeit van een verwaarloosde, zielige hond. Naar een vrolijke hond, die kan lachen, vrienden heeft en gelukkig is. Prachtig om te zien!

LEES OOK:  Deze 10 katten hebben op de harde (en hilarische) manier geleerd wat bijen precies zijn.

Deel deze video met alle hondenliefhebbers op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: