Jager ziet een hert maar wanneer hij dichterbij komt ziet hij dat ze een oranje sjaal draagt..

In verschillende delen van de VS is jagen heel gewoon. Hele families trekken de bossen in om wild te schieten.

Het wordt gezien als sport, hobby en een goedkope manier om aan vlees te komen. Hoewel anderen mensen jagen zielig en harteloos vinden zijn de jagers niet altijd ongevoelig en kil. Omdat ze veel tijd in de bossen en tussen de dieren doorbrengen hebben de meeste jagers veel respect voor de herten, beren en andere dieren in hun omgeving. Zo schieten ze lang niet ieder dier wat ze tegenkomen.

hert-wild-kerstdinner

De jager in het volgende filmpje komt een hert tegen en er valt hem gelijk iets op. Het beestje draagt namelijk een oranje sjaal om haar nek. Oranje is de kleur die jagers dragen zodat ze niet opgaan in hun omgeving. Zo worden ze gemakkelijk gezien door andere jagers en lopen ze dus een minder groot risico om ter vergissing geraakt te worden door een andere jager.

Iemand wilde duidelijk dat dit hertje niet zou worden geschoten en heeft het beestje daarom uitgerust met deze oranje sjaal. Alle andere jagers weten nu: “niet schieten”.

LEES OOK:  Jongen van 5 weet de tandenfee te filmen door een camera in zijn slaapkamer te zetten!

Wanneer de jager dichterbij het hert komt wordt hem duidelijk waarom iemand dit hert wil beschermen. Het is namelijk een enorm vriendelijk hertje wat graag geaaid wordt.

Vergeet deze bijzondere video niet te delen met je vrienden op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: