Deze hond waakte een week lang over haar vriendje in nood. Wat een heldendaad!

De grootste angst van een troste eigenaar van een huisdier, is waarschijnlijk dat je vriend op een dag spoorloos blijkt te zijn. voor een Amerikaans gezien uit de stad Seattle kwam deze ware nachtmerrie tot werkelijkheid, toen allebei hun hondjes opeens verdwenen waren. Een van de honden kwam als ware held uit dit verhaal, door de volgende actie.

hond1

Toen de honden Phoebe en Tillie op een dag opeens verdwenen waren, plaatste de VIPP, een dieren reddingsdienst, een oproep op Facebook. De post moest een oplossing zijn om de verdwenen honden op te sporen. Inmiddels waren ze al 5 dagen spoorloos verdwenen.

hond2

Niet lang daarna kwam de eerste reactie binnen, dat er een “roodachtige” hond was gezien in de buurt van het huis van deze persoon, de beschrijving kwam overeen met die van de hond Tillie. De hond vertoonde zich kort bij het huis, waarna de hond direct weer het bos in rende.

Medewerkers van de organisatie plus een aantal vrijwilligers reisde af naar het huis om vervolgens te voet het bos in te gaan opzoek naar de dieren. Na een zoektocht van uren, bleven ze roepen naar de naam van Tillie, in hoop om een reactie terug te krijgen. Niet lang daarna hoorde ze een vaag blaffend geluid in de verte. Eenmaal op de plek aangekomen waar Tillie was stuitte het team op iets merkwaardigs.

LEES OOK:  Ze waren op zee aan het zeilen. Maar wat zien ze daar in de verte zwemmen? Hoe kan dit?!

hond3

Tillie zat en staarde naar beneden in een oud graf. In het vervallen graf zat Phoebe. Ze was blijkbaar in het graf gevallen, en kon zichzelf er niet meer uit klimmen. Een week lang bleef Tillie bij de verwonde Phoebe om haar te bewaken, een paar week waagde ze het erop om de bewoonde wereld weer in te gaan om aandacht te trekken van mensen uit de buurt, met succes!

hond4

De honden werden meteen gered, en vervolgens herenigd met hun baasjes, inmiddels maken ze het weer helemaal goed!
Niemand had ook maar verwacht dat het internet zo snel zou exploderen over het verhaal van de dappere Tillie, begrijpelijk is het zeker.

De grote held van de dag als je het mij vraagt. Ik hoop dat Tillie en Phoebe nooit meer zoiets verschrikkelijks mee hoeven te maken. Vind jij het ook zo’n mooi verhaal? DEEL dit bericht dan op je Facebook, zodat iedereen kan meegenieten van deze prachtige heldendaad!

Wat vind jij? Reageer hieronder: