Ze werd geboren zonder neus en ogen, maar niemand wist waarom. Hoe ze er vandaag de dag uitziet? WOW!

Cassidy Hooper werd in 1996 geboren in Charlotte, North Carolina.

Echter, de doktoren wisten niet wat ze zagen toen ze achter haar ongebruikelijke aandoening kwamen. Cassidy, die lichamelijk gewoon gezond was, miste haar neus en ogen. De artsen en specialisten konden niet verklaren waarom. Het enige wat ze erover konden zeggen was dat ze dit nog nooit in hun leven hadden meegemaakt. Cassidy moest naar een speciale schol door haar blindheid. En wat de meeste kinderen met speciale behoeften meemaken, werd ze gedwongen om om te gaan met pesterijen.

neus

Echter, Cassidy weigerde zich naar beneden te laten halen door haters en pesters. Volgens haar dierbaren staat Cassidy bekent om haar positieve kijk op het leven. Ik kan gerust stellen dat Cassidy een goed voorbeeld en inspiratie is voor ons allen.

Op 11-jarige leeftijd besloot ze dat ze een neus wilde hebben. Haar ouders stemden toe met haar beslissing, ondanks dat ze operatie gecompliceerd en prijzig was. Er werd een kunstmatige neus voor Cassidy gemaakt.

neus1

Ze onderging drie operaties. Er werd huid van haar voorhoofd en benen gebruikt om haar nieuwe neus te construeren.

LEES OOK:  Tragisch geval in Jemen: 8 jarig meisje overlijdt op haar huwelijksnacht

neus2

Ook kreeg ze een paar nieuwe ogen, althans, de vorm ervan. Verschillende operaties zorgden voor het onderstaande eindresultaat!

neus3

Wat vind jij? Reageer hieronder: