Halloween is weer geweest, en wat is er nou leuker dan mensen de stuipen op het lijf te jagen?! HILARISCH!

Hoewel we in Nederland nog niet zo lang uitpakken met Halloween, begint het steeds meer in onze cultuur te raken. Overal verkleedde mensen, Halloween feestjes waar iedereen zo naar uitkijkt!

halloween1

Maar.. Voor kinderen is deze feestdag natuurlijk hemel op aarde. Ik bedoel, ze hebben nu een tweede feestdag waarbij je snoep kan vragen aan vreemde mensen zonder dat je raar wordt aangekeken. EN, ze kunnen zich verkleden als hun favoriete stripfiguur, superheld of monster. Win win, toch?

Helaas kan het niet altijd feest zijn voor deze kinders. Soms, zullen zich een paar tegenslagen voordoen op de weg naar wie het meeste snoep bij elkaar kan krijgen in de buurt. Zielig voor hun, maar het zorgt er wel voor dat jij en ik weer wat vermaak hebben!

Het is niet leuk om kinderen bang te zien, maar je MOET toegeven dat het soms best grappig kan zijn. Ik durf te wedden dat, hoe eng de situaties ook zijn, ze zijn nooit bang genoeg om weerhouden te worden van al dat lekkere snoepgoed. Daar heb ik wel respect voor.

LEES OOK:  De baby in dit hysterische filmpje, eet voor de eerste keer avocado, haar reactie? Hilarisch!

Heb jij ook zo moeten lachen? DEEL dit filmpje dan met al je Facebook vrienden! Kon het maar altijd Halloween zijn..

Wat vind jij? Reageer hieronder: