Koko de gorilla krijgt een doos vol kittens voor zijn verjaardag. Hoe hij reageert? Ik smelt gewoon weg!

Voor zijn 44ste verjaardag kreeg Koko, de gorilla die wereldberoemd werd na haar ontmoeting met Robin Willians, het beste cadeau OOIT!

Ze werd verrast met een doos vol jonge kittens. Toch was dit ook een emotioneel moment voor haar, want het was niet de eerste keer dat ze verrast werd met deze lieve beestjes. Jaren geleden kreeg ze hetzelfde cadeau, maar verloor de beestje uit het zicht. Het is prachtig om te zien hoe gelukkig Koko is met haar cadeau.

Wetende hoeveel Koko van kittens houdt, wisten haar verzorgers dat dit tevens het ideale cadeau voor haar was. In de onderstaande video zie je het moment waarop ze haar bijzondere cadeau krijgt. Het is zonder twijfel liefde op het eerste gezicht! Koko’s moederlijke instinct maakt haar niet alleen een goede vriendin, maar ook een geweldige moeder voor deze jonge kittens.

Ik begon mijn dag niet zo goed. Toen ik wakker werd stapte ik letterlijk met mijn verkeerde been uit bed. Maar ik kan je verzekeren: deze video gaat een grote glimlach op je gezicht toveren!

DEEL deze super schattige video met al je vrienden en familie op Facebook! Niet zo gek ook dat deze video al bijna 8 miljoen (!) keer is bekeken!

LEES OOK:  16 vrouwen staan in een rij op het ijs – wat er gebeurt als de eerste begint is verbazingwekkend...

Wat vind jij? Reageer hieronder: