Dit lijkt op een gigantische spin, maar wanneer hij het aanraakt? Ik geloof mijn ogen niet.

Iedereen heeft wel angst voor iets. De ene heeft enorme hoogtevrees, terwijl de ander het al doodsbenauwd krijg door het zien van een lieveheersbeestje. De meest voorkomende moet toch wel de fobie voor spinnen zijn (arachnofobie).

Ik kan mezelf tot een van die groep noemen. Toen ik voor het eerst op dit filmpje stuitte kon ik mijn ogen niet geloven. Sommige zeggen dat de beste manier is om van zo’n angst af te komen, je het direct onder ogen moet zien.

spin1

In dit geval is dat: De spin aanraken. Ik moet er niet aan denken, maar de meneer uit de onderstaande video doet het gewoon…! Oké, in dit geval is het dan geen echte spin, maar het blijft leuk om iemand ermee te foppen.

Wat deze man werkelijk doet is het creëren van een 3D tekening van een enorme, harige spin. Het lijkt net echt vind je ook niet? Wat nou als je deze tekening op je kussen zag liggen in je kamer, ik zou maken dat ik weg kwam! Je kan hieronder het ietwat griezelige tekening bekijken die hij maakt. Ken je iemand die bang is voor spinnen? Of juist iemand die er gek op is?

LEES OOK:  Ze zoekt hopeloos naar haar vermiste puppy's. Dan verschijnt er een onbekende held.. Geweldig!

Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is, dit filmpje verdient het om met de wereld gedeeld te worden. Wat een geweldige kunst!

Wat vind jij? Reageer hieronder: