Je zal NOOIT geloven wat deze straatmuzikant doet met slechts potten en pannen. Ik ben SPRAKELOOS

Straatartiesten hebben het niet altijd even makkelijk. Niet alleen is het elke dag nog maar de vraag hoeveel er verdient gaat worden, ze moeten ook leven met het feit dat ze als minder worden gezien dan bijvoorbeeld de A-klasse artiesten. Niet eerlijk als je het mij vraagt. Ze werken net zo hard aan hun creatieve vermogen als mainstream kunstenaars, en ze krijgen niet altijd de waardering die ze verdienen.

muziek1

Daar komt NU een eind aan. Dit is Dario Rossi. Hij is een straatmuzikant die prachtige beats maakt door middel van afval, troep en schroot te gebruiken. Niet alleen heeft deze man een ongelooflijk muzikaal talent, hij heeft ook een hele achtergrond van het bestuderen van muziek in Rome (waar hij tevens ook vaak optreed). Deze man is oprecht vermakelijk, en verdient veel meer lof voor het werk dat hij verricht, ik zal jullie niet verder ophouden met het bekijken van deze 2 geweldige filmpjes. Wat een talent!

Geef deze man wat potten en pannen en hij zal je vermaken voor uren. Met de vaardigheid die hij beheerst, heeft Rossi de mogelijkheid om zijn muziek te kunnen spelen overal ter wereld. Hij hoeft bijvoorbeeld geen zware apparatuur te sjouwen, alles wat hij nodig heeft kan hij vinden met de troep die je op straat tegenkomt.

LEES OOK:  Hij weet niet goed wat hij moet denken als een 4-jarige richting de piano loopt. Maar als hij gaat spelen? GEWELDIG!

Wat vind jij? Reageer hieronder: