Zusjes blazen iedereen omver met dit geweldige nummer! Vind jij het beter als het origineel?

De Lumineers hadden met hun nummer ‘Ho Hey’ een echte wereldhit te pakken. De Canadese zusjes Lennon en Maisy (11 en 15 jaar oud) zingen hun eigen versie van dit geweldige nummer.

cover1

De zingende zusjes staan in het volgende filmpje op het podium van Grand Ole Opry, dat is een concert met countrymuziek dat wekelijks in Nashville, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Tennessee, gehouden word. Ze wisten het gehele publiek omver te blazen met hun geweldige optreden. Het nummer dat de zusjes zingen word nog bijzonderder door de uitzonderlijke band tussen de twee, die duidelijk zichtbaar is tijdens hun optreden.

Maar dit is niet de eerste keer dat ze dit nummer zongen. Ooit zongen ze het al eens op een toneelavond op school, waarna hun moeder het op Youtube plaatste. Het filmpje ging viral en nog geen drie dagen later zat de hele familie in een vliegtuig naar New York. De zusjes mochten namelijk optreden bij het beroemde Amerikaanse ochtendprogramma Goodmorning America. Een vrij oud filmpje, maar het is zo mooi gezongen dat ik het met de wereld moest delen. Bekijk het filmpje hieronder, en geniet!

LEES OOK:  Zijn zoon overleed tijdens een hevige sneeuwstorm. Wanneer hij gedag komt zeggen gebeurd er een WONDER!

Wat vind jij? Reageer hieronder: