Het baasje geeft de hond DIT seintje om al haar speelgoed op te ruimen. De reactie van de hond is geweldig!

Mensen die thuis een huisdier hebben weten dat het hebben van een huisdier in huis hetzelfde is als een speelse peuter wat betreft het gebruik van speelgoed. Honden komen overal in het huis en nemen dus ook over hun leuke speeltjes mee naar toe. De meeste onder ons accepteren dat er veel speeltjes in huis liggen en laten het zo, in tegenstelling tot dit baasje.

Dit baasje van Grace, een ontzettend lieve Golden Retriever had het beter getroffen. Deze slimme puppy is de droom van elke huisdier bezitter. Ze houdt van speelgoed, ze houdt van knuffels geven en ze houdt er van om iets speciaals te doen met al haar speelgoed op het eind van de dag.

Deze hond wil graag laten zien dat mens en dier goed kunnen samenleven. Het belangrijkste ingrediënt voor deze samenwerking is geduld. Ze hebben Grace dit aangeleerd door middel van herhalingen met beloningen. Wij weten daarom 100% zeker dat Grace het niet erg vindt om aan het eind van de dag haar baasje even te helpen.

We zullen je niet langer in spanning laten… Bekijk de onderstaande video en je zult zien wat deze bijzondere Golden Retriever elke dag weer met al haar speelgoed doet!

Vond jij dit een leuke video? Vergeet hem dan zeker niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook 🙂