Ze gaat naar het ziekenhuis omdat ze last heeft van nierstenen.. Ze komt naar buiten met een hele grote verrassing!

Op een avond belt Stephanie Jaegers haar man Michael. Ze heeft hevige buikpijn en weet niet wat ze moet doen.

Michael denkt dat zijn vrouw waarschijnlijk nierstenen heeft. Hij weet uit ervaring dat dit erg veel pijn kan doen. Wat Stephanie hem beschrijft lijkt dit hem de meest logische verklaring voor haar plotselinge buikpijn. Michael snelt zich naar huis om Stephanie naar het ziekenhuis te brengen!

baby-verrassing

Even nadat ze in het ziekenhuis aankomt wordt Stephanie door een arts onderzocht. Die vertelt het stel de schokkende waarheid. Stephanie heeft helemaal geen last van nierstenen.. Ze is zwanger en staat op het punt te bevallen!

papa

Stephanie en Michael waren compleet in shock. Ze hadden geen idee dat ze ouders gingen worden! Stephanie bleek al 38 weken zwanger en binnen 30 minuten ligt het kindje in haar armen. Stephanie en Michael waren al de trotse ouders van 3 kinderen en kunnen nu nummer 4 aan hun gezin toevoegen!

kindje

Wat een schatje! Dit is Shaun en hij is een hele grote verrassing! Stephanie had geen idee dat ze 38 weken lang dit kleine wonder in haar droeg. Hoe kan ze dit niet door hebben gehad?

LEES OOK:  2 broers poseren voor de perfecte foto, maar kijk goed naar de adelaar naast hun.. Hilarisch!

Artsen vertellen het stel dat heb in dit geval een opstapeling van dingen is waardoor de zwangerschap niet is opgemerkt. Stephanie had ten eerste last van een zeer onregelmatige cycles omdat ze al in het begin van een vervroegde menopauze zat. Hierdoor was ook haar hormoonspiegel in de war. Daarnaast lag het kindje in een stuitligging waardoor Shaun niet veel kon bewegen en zijn moeder hem dus ook niet voelde!

Shaun is meer dan welkom in het gezin ookal moesten ze plotseling heel veel regelen. Normaal heb je 9 maanden de tijd om je voor te bereiden op de komst van een baby, dit stel had 30 minuten! Gelukkig hadden ze nog veel baby kleertjes en spulletjes bewaard van hun oudere kinderen!

Ken jij ook iemand die een verrassingsbaby heeft gekregen? Wij zijn benieuwd naar de verhalen!

Wat vind jij? Reageer hieronder: