Wanneer deze boer opkomt lacht iedereen hem uit. Momenten later laat hij iedereen in tranen!

Een optreden geven vergt veel moed. Je moet het maar durven om zonder enige ervaring voor een kritische jury te gaan staan, en door miljoenen op tv te worden gezien. Nu weet je hoe Kevin Skinner zich gevoeld moet hebben toen hij het podium van America’s Got Talent betrad.

boer1

Op het podium aangekomen was het publiek en de jury niet echt bepaald mild voor hem. Er werd een beetje lacherig gedaan over zijn accent en uiterlijk. Deze talentvolle Kevin heeft zichzelf leren zingen en gitaarspelen doormiddel naar meerdere countryzangers te luisteren.

Het is algemeen bekend dat een jury altijd kritisch moet zijn, streng als je het zo wil noemen. Kevin moet dus heel wat in huis hebben om ze omver te kunnen blazen. Het sfeervolle gitaarspel en zijn zuivere stem is iets wat niemand heeft zien aankomen! Het word al gauw duidelijk dat je iemand niet moet beoordelen op zijn/haar uiterlijk. Hij heeft een buitengewone show weg en blaast daarmee iedereen omver, in de zaal als achter de buis! En dat zonder enige zanglessen. Het verhaal krijgt nog een mooier einde. Kevin Skinner slaagde erin om te hele show te winnen! Een droom die werkelijkheid word voor deze kippenboer. Als er iemand het verdient is hij het wel. Chapeau!

LEES OOK:  Ze staan op het punt om haar pasgeboren jong aan te vallen. Wat deze moeder olifant dan doet? Geweldig!

Wat vind jij? Reageer hieronder: