Deze 6 broers zien hun pasgeboren zusje voor het eerst, maar let goed op de jongste.. Geweldig!

Zes jongens achter elkaar krijgen, dat is de familie Lair. Maar toen ze erachter kwamen dar ze voor het eerst een meisje zouden krijgen was het een groot feest in huize Lair!

Toen het dochtertje van de familie, Ruby, eindelijk werd geboren, was het natuurlijk tijd om haar voor te stellen aan haar broers, stuk voor stuk. Elke broer heeft zijn eigen unieke reactie wanneer ze hun zusje ontmoeten. En dat zorgt voor prachtige momenten. Mooier kan bijna niet!

Schermafbeelding 2016-05-10 om 17.46.34

Het filmpje begint met Jackson, 13 jaar oud en de oudste van de 6 broers. Het is mooi om te zien hoe hij reageert als hij haar voor het eerst vasthoudt, waarschijnlijk wat iedereen zou zeggen wanneer je zo’n klein baby’tje voor het eerst ziet: “Ze is zo klein!”. Vervolgens is Shepherd aan de beurt (pas 4 jaar oud). Het eerste wat hij zegt: “Dit is Ruby, en ik hou van haar!”. Bij elke broer smolt mijn hart een beetje meer. Prachtig om de puurheid te zien, en de eerlijkheid.

Ondanks dat ze nooit zijn opgegroeid met een meisje in hun midden, hebben de jongens ongelooflijk veel begrip ervoor, en 1 ding is zeker: Ze houden meer van haar dan dat woorden kunnen omschrijven. Zoveel liefde in deze familie. Aanschouw het zelf in het filmpje wat je zo gaat bekijken. Prachtig!

LEES OOK:  Ze lijdt aan een zeldzame ziekte. Maar wat haar hondje allemaal voor haar doet? ZO ontroerend...

Wat vind jij? Reageer hieronder: