Een 5-jarige zit achter het drumstel. Maar wanneer de muziek begint te spelen, WOW?!

Het leren bespelen van een instrument is een hele hoop werk. Sommige mensen zijn jaren achter elkaar bezig om een ritmegevoel te ontwikkelen, en dan nog steeds klinkt het voor geen meter. Je hebt het of je hebt het niet.

drummen

Met slechts 5 jaar oud, speelt Eduarda Henklein Baterista alsof ze al tientallen jaren achter het drumstel zit! Ze presteert wat sommige volwassenen in hun leven leven geeneens voor elkaar krijgen.

Wanneer ze achter haar drumstel gaat zitten, is het moeilijk te geloven dat ze uberhaupt alle symbolen kan leven, laat staan perfect op het ritme van het nummer kan meespelen. Maar laat haar schattigheid je niet van het pad brengen.. Ze is namelijk ongelooflijk goed! En moet je nagaan dat ze pas een jaar speelt.. Op het bekende nummer van Van Halen weet ze iedereen in het publiek te verbazen.

Het is prachtig om te zien hoeveel plezier de kleine Eduarda erin heeft. Je kan zien dat het spelen van de drums nog een grote betekenis gaat zijn in haar leven. Het beste is nog dat ze al op zo’n jonge leeftijd is beginnen met spelen, geweldig!

LEES OOK:  Deze baby is heerlijk aan het slapen. Maar kijk eens wat deze puppy dan doet. WOW!

Ik was geshockeerd toen ik dit filmpje voor het eerst zag.. DEEL dit bijzondere filmpje met al je vrienden op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: