Gaat jouw telefoonbatterij ook altijd snel leeg? Maak makkelijk en snel je eigen draagbare batterij!

We zijn tegenwoordig met zijn allen constant op pad en gebruiken onze smartphones en tablets bijna de hele dag door. Geen goede combinatie, want de accu’s van die apparaten bieden over het algemeen nog steeds niet de batterijduur aan die je nodig hebt.

Gelukkig zijn er zogenaamde powerbanks: mobiele opladers waarmee je onderweg je apparaten van stroom kan voorzien.

schermafbeelding-2016-11-17-om-09-26-18

Het zal je verbazen hoe makkelijk je zo’n powerbank kan maken. Onze goede vrienden van ‘Handig’ helpen ons daar een handje bij. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn een aantal batterijen, een auto oplader voor je telefoon, en nog een paar andere elektronica producten.

De reden waarom wij aanraden om dit zelf te maken is omdat het in 9/10 gevallen goedkoper is. Ook leer je op deze manier iets van technologie af. Je hebt natuurlijk goedkopere alternatieven, maar vaak is de prijs/kwaliteit verhouding van deze producten alles behalve positief. Gewoon zelf maken dus! Binnen een mum van tijd heb je de draagbare oplader in je tas waar je altijd al van droomde.

Onze vrienden van Handig laten in deze video stapsgewijs zien hoe je dit zelf kan maken. Kijk maar eens mee, en vergeet deze video niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!