Hij tackelt een verpleger in het ziekenhuis. Maar wat hij dan op de vloer ziet liggen? Waanzinnig!

Als je denkt aan je beste vrienden, komen er ongetwijfeld bepaalde gedachtes naar boven.

Hoe zou het leven zonder hen zijn? De momenten waarop ze je aan het lachen maken wanneer je het het meest nodig hebt. Het zou zelfs kunnen dat je jezelf afvraagt: “Wat zou ik voor mijn vrienden terug doen?” Voor de 24-jarige Graham is het antwoord simpel: Er is geen limiet wat hij niet zou doen voor zijn vrienden. Dus wanneer zijn beste vriend Danny Kolzow dringend een nieuwe nier nodig had, twijfelde Graham geen moment. Hij besloot zijn nier te doneren aan zijn vriend.

nier

De lijst voor een niertransplantatie was ontzettend lang. Als zijn vriend er niet was geweest, was Danny hoogstwaarschijnlijk te komen overlijden. Maar wonderbaarlijk genoeg was het een perfecte match! Hij besloot zijn vriend te verrassen op de meest memorabele manier mogelijk!

In de onderstaande video loopt Graham het ziekenhuis in waar zijn vriend werkt. Hij heeft ballonnen en een groot bord bij zich. Hierop staat: Ik hoorde dat je een nieuwe nier nodig hebt. Wil je mijne?”

Het moment dat Graham hem ziet, breekt hij onmiddellijk in tranen uit. Hij kan amper geloven wat er zojuist gebeurt is. Hij krijgt een nieuwe nier, maar niet van zomaar iemand. Zijn beste vriend die hem altijd heeft gesteund maakt het grootste gebaar wat een vriend voor je kan maken.

LEES OOK:  Jager ziet een hert maar wanneer hij dichterbij komt ziet hij dat ze een oranje sjaal draagt..

Wat vind jij? Reageer hieronder: