5 doktoren staan achter een blauwe deken. Wat zich erachter schuilt? Ik kan NIET stoppen met lachen!

Gary Cozine werkt als anesthesist in het ziekenhuis. Voor degene die dit beroep nog niet kennen: Hij is degene die je in slaap brengt voor een operatie, hij is ook de man die ervoor zorgt dat je op precies het juiste moment ook weer wakker wordt na de operatie.

doktoren1

Buiten het feit dat Gary heel veel van zijn werk houdt, het redden van mensen, heeft hij nog een ander bijzonder talent die hij heel graag met de wereld wil delen. Hij is namelijk een geweldige muzikant en entertainer!

Maar liefs 20 jaar geleden begon hij een band, genaamd: “The Laryngospasms. Sinds die tijd heeft hij zijn medisch gerichte nummers geperfectioneerd voor iedereen die wilt meegenieten!

Gary en zijn collega dokoren laten elke keer weer de zaal lachen, dansen en zingen!

Dus als jij of iemand die je kent werkt bij een medisch gericht kantoor, MOET je dit filmpje echt even laten zien. Ik weet zeker dat iedereen hier van kan genieten.

Wat een geweldige nummers schrijft deze band! Het filmpje dat je zo gaat bekijken heeft enorm veel positieve aandacht gekregen op het internet. Mensen die in de zorg werken maken vaak lange dagen elke week, dus dit is een perfecte manier voor ze om wat stoom af te blazen!

DEEL dit bericht als jij deze doktoren ook zo geweldig vindt!