Zwangere vrouw ziet hoe haar 15-maanden oude dochter grapt over de manier waarop ze loopt. Hilarisch!

Ondanks dat deze vrouw nog maar 6 maanden zwanger is, heeft ze al een behoorlijke impressie achtergelaten op haar jonge dochter!

Iedereen die te maken heeft gehad met een zwanger persoon in zijn/haar directe omgeving weet hoe goed de imitatie van dit kleine meisje is. Het lijkt bijna alsof ze haar moeder lang heeft bestudeerd totdat ze haar perfect na kon doen.

Het meisje doet op de meest hilarische manier na hoe haar moeder normaliter door het huis loopt. Terwijl haar moeder aan het filmen is lijkt het erop alsof ook zij haar lach amper kan inhouden. Dit doet me denken aan een moment uit mijn jeugd dat mijn kleine neefje vertelde dat zijn moeder rondliep als een pinguïn.

Wat mij betreft begint moet ze alvast beginnen met oefenen voor haar bedank speech bij de oscars. Dit meisje heeft ongetwijfeld een heldere toekomst voor zich. Ik kan gewoon NIET stoppen met lachen!

Heb jij ook zo genoten van deze video? Vergeet deze video dan zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

https://youtu.be/vYj8YLqoXfs

LEES OOK:  Nerveuze tiener klopt op de deur van zijn date. Maar wanneer de deur open gaat? Ongelooflijk!

Wat vind jij? Reageer hieronder: