Puppy wordt s’nachts alleen gelaten in de dierenwinkel. Maar kijk eens wat de kitten dan doet.. ZO lief!

In Nederland zie je nog maar heel weinig dat in een normale dierenwinkel (zoals wij die kennen) puppy’s en kittens verkocht worden. Echter, in Taiwan is dit heel normaal. In de volgende video zie je een puppy en een kitten die naast elkaar aparte glazen hokken zitten.

Ze kunnen niet bij elkaar komen, of op welke manier dan ook echt contact met elkaar maken. Maar net op het moment dat de puppy het voor gezien wil houden en zijn schoonheidsslaapje wil doen, besluit de kleine kitten iets bijzonders voor zijn nieuwe vriend te doen. Voor je het weet verandert de kitten in de vierpotige held van de dag!

Op een bepaalt moment zet hij zich met al z’n kracht af en springt over het hok om zijn andere vierpotige vriend wat gezelschap te houden.

Screen-Shot-2016-06-29-at-71

Momenteel gaat deze video te hele wereld over! Dit is misschien wel één van de meest hartverwarmende video’s die ik tot dusver heb gezien.. Het is bijna de schattig voor woorden!

Toch wordt er flink wat kritiek geuit op de manier hoe deze jonge diertjes alleen worden gelaten. Echter, de makers van de video garanderen ons dat deze dieren op geen enkele manier te min worden gedaan, wat toch wel geruststellend is als je het mij vraag.

LEES OOK:  Deze koe was doodsbang.. Maar waar ze vervolgens heen werd gebracht? Dit is ZO mooi!

Ik denk dat het niet lang zal duren tot deze twee lieverds een nieuw liefdevol huis hebben gevonden! Bekijk de schattige video hieronder!

今天見識到了:什麼叫做真正的,紅·杏·出·牆!
是說隔壁小黃也太猴急了,還沒進門就拼命喇舌󾌴󾌴󾌴󾌴󾌴

Geplaatst door JoLinn Pet House 爵靈寵物 op zondag 26 juni 2016

Wat vind jij? Reageer hieronder: