Dit meisje was in grote nood.. Totdat een groep leeuwen haar leven redde. Ongelooflijk!

Veel vrouwen en meisjes in Ethiopië leven in constante angst voor verkrachting, ontvoering of een gedwongen huwelijk. Zo’n 70% van alle huwelijken in het land ontstaat op een gruwelijke of oneerlijke manier. Het kwam niet eens als een shock toen een 12-jarig meisje werd ontvoerd en mishandeld, om haar uiteindelijk te dwingen om te trouwen.

Maar.. Wonder boven wonder kwam het geluk uit een wel heel onverwachte hoek. Het is misschien moeilijk te geloven, maar een groep van 3 leeuwen bewaakte het meisje nadat zij was mishandeld. Dit duurde een hele dag voordat ze uiteindelijk werd gevonden door de autoriteiten.

leeuw1

De koningen van de jungle kwamen erop af toen ze zagen dat dit jonge meisje meerdere malen werd geslagen en mishandeld. Ze joegen de ontvoerders weg en bekommerden zich om het meisje.

”Ze hielden de wacht totdat wij haar vonden, vervolgens boden ze haar als een geschenk aan ons aan en liepen uiteindelijk terug naar het bos,” zei een politie-onderzoeker tegen NBC News.

leeuw2

Volgens wildlife expert, Stuart Williams, heeft het meisje het waarschijnlijk overleefd omdat ze aan het huilen was. Leeuwen kunnen dit geluid verwarren met het gejammer van hun eigen jonge welpjes. ”Het jammeren van een jong meisje kan worden verward met het miauw-achtige geluid van een leeuwen welpje, dat op zijn beurt zou kunnen verklaren waarom ze haar niet opaten,” zei Williams.

LEES OOK:  Woedende bestuurder maakt ruzie met weggebruiker. Maar wie er dan plotseling uitstapt? Verbazingwekkend!

We zijn natuurlijk enorm blij dat de leeuwen dit arme meisje uit de handen van haar ontvoerders hebben gehaald. Toen dit verslag was gemaakt, waren vier van de zeven mannen die betrokken waren bij deze gruwelijke misdaad gearresteerd. Je zou hopen dat er meer van deze heldhaftige leeuwen waren om alle jonge meisjes uit Ethiopië te beschermen deze zulke misdadigers.

leeuw3

Hoe dan ook, we zijn natuurlijk blij dat de leeuwen dit arme meisje uit de handen van haar verkrachters hebben gered. Toen dit verslag werd gemaakt, waren vier van de zeven mannen die betrokken zijn bij deze gruwelijke misdaad gearresteerd. Je zou hopen dat er meer van dit soort prachtige leeuwen waren om alle jonge meisjes uit Ethiopië te beschermen voor het ongelukkige lot van verkrachting en mishandeling.

Deel dit bericht met je vrienden om aandacht te vragen voor het lot van talloze meisjes in Ethiopië.

Wat vind jij? Reageer hieronder: