Deze jongen wilde niet meer leven door de pijn in zijn rug. Maar deze chiropractor veranderde ALLES!

Door een ernstig ongeluk liep de 17-jarige Muntathar Altaii een blessure op die extreme rugpijn veroorzaakte. Hij kon nauwelijks meer rechtop lopen en verloor langzaam het gevoel in zijn linkerbeen. Er werd een heftige diagnose bij hem gesteld, Kyfose, ook wel gebochelde rug genoemd.

Dit houdt in dat het bovenste gedeelte van de ruggengraat misvormd is waardoor er een bochel ontstaat. Na 4 maanden van extreme pijnen, zei Muntathar dat hij niet meer wilde leven. Hij stond op het punt om de knoop door te hakken.

rug1

Hij en zijn vader begonnen een eindeloze zoektocht naar iemand die de jonge Muntathar wilde behandelen. Als laatste redmiddel maakte hij een afspraak bij een chiropractor-kliniek genaamd ‘Gonstead” in Australië. Een hele tocht was het wel aangezien Munthatar in de Verenigde Staten woonde en het dus een hele reis was om met die pijn naar Australië te komen vliegen.

Toch besloot hij door te zetten, en met succes. Na de speciale behandeling ging het al stukken beter met Munthatar. 10 dagen later gebeurde er iets waanzinnigs! Bekijk in het onderstaande filmpje hoe het leven van deze 17-jarige jongen volledig verandert. Wat een heftig filmpje! Ben diep onder de indruk waar deze chiropractor toe in staat is..

LEES OOK:  Dit meisje was in grote nood.. Totdat een groep leeuwen haar leven redde. Ongelooflijk!

DEEL deze video als je net zo onder de indruk bent als ik!

Wat vind jij? Reageer hieronder: