Er werd borstkanker bij haar geconstateerd, wat de dokters zeiden? Ik ben volledig in SHOCK..

Wat gebeurt er als er in de medische historie van je hele familie geen enkele vorm van kanker te zien is, maar dat het toch opeens bij je wordt geconstateerd.

Dat is precies wat er gebeurde bij Wendy Holt. Er werd borstkanker bij haar gevonden met een enorm grote hoeveelheid van kleine tumoren in haar borst. Ze kreeg plotseling het inzicht waar dat van gekomen moet zijn, maar zou het echt? Jarenlang bewaarde ze haar mobiele telefoon in haar BH. Tien jaar op precies te zijn.

borst1

Haar eerste mobiele telefoon had ze in 1999 gekocht. Al snel kwam ze erachter dat het een handige en betrouwbare plek was waar ze hem kon bewaren. De gewoonte duurde maar liefs 10 jaar. 70% van de tijd zat de telefoon in haar bh, drukkend tegen haar bost. Wendy overleefde de borstkanker, maar binnen de kortste keren had de kanker zich volledig uitgezaaid over haar longen en lymfeklieren, het ziet er naar uit dat het terminaal is. Ze wijd nu de tijd die ze nog over heeft aan het overbrengen van de boodschap: Stop met het bewaren van mobiele telefoons tegen je blote huid, het kan grote consequenties hebben!

LEES OOK:  Hij keek bij de instellingen van zijn Iphone en kwam achter iets wat bijna NIEMAND weet..

In het volgende filmpje laat een dokter zelfs weten dat hij het eens is met de theorie van Wendy, puur en alleen omdat er simpelweg geen andere uitleg is voor de vreemde hoeveelheid tumoren die ontstaan zijn bij de plek waar ze haar telefoon bewaarde.

In je broekzak of tas stoppen is de meest veilige oplossing, als je huid maar niet constant in contact is. Bekijk dit filmpje goed, en wijs de mensen erop die deze gewoonte hebben. De beste manier is om dit filmpje te DELEN met al je vrienden en familie. Voorkomen is beter dan genezen!

Wat vind jij? Reageer hieronder: