Dit koppel zette 1000 foto’s achter elkaar van de zwangerschap. Het eindresultaat is verbluffend!

Het is veel voorkomend dat een zwangere vrouw mooie plaatjes laten schieten tijdens de zwangerschap. Het varieert van foto’s van de buik, of met de toekomstige vader er ook bij. Maar Tomer Grencel besloot het op een hele andere manier aan te pakken met een nieuw project van hem, op een hele originele manier wel te verstaan!

Wanneer vrienden en familie oog kregen van zijn speciale project, drongen ze erop aan om het te uploaden op Youtube, en met groot succes. Inmiddels is de clip al bijna 14 miljoen(!!) keer bekeken. Het filmpje kreeg een hoop media aandacht van zowel Europa als de Verenigde Staten.

zwanger1

Tomar, een ondernemer en fotograaf, schoot maar liefs 1000 foto’s van ‘Osher’, een voormalige tv persoonlijkheid, tijdens haar 9 maanden durende zwangerschap. Elke avond werd precies dezelfde foto van haar gemaakt voor de spiegel, in dezelfde outfit. Het eindresultaat levert een geweldige fotoreeks op, waarop prachtig te zien is welke verandering een vrouw doormaakt in die bijzondere periode.

Een maand nadat haar dochter Emma was geboren, bewerkte Tomar de hele reeks foto’s in een prachtig filmpje die hij met de wereld besloot te delen. Het koppel nodigde vrienden en familie uit om de clip gezamenlijk te komen bekijken. De kersverse ouders wouden hun geluk met de wereld delen, en dat is zeker gelukt. Wat een geweldig mooi filmpje.

LEES OOK:  Ze zocht 40 jaar lang naar haar dochter. Maar toen vertelde haar vader DIT! Ik kan dit NIET geloven.

Wat vind jij? Reageer hieronder: