Ze stierf 90 jaar geleden. Maar kijk eens goed in haar ogen.. WOW! Dit geloof je NOOIT!

Ze werd geboren in 1918 in Palermo, Italië. Maar Rosalia Lombardo overleed op tragische wijze toen ze slechts 2 jaar oud was. Een longontsteking was toen der tijd de boosdoener, dit gebeurde in 1920. Haar vader belandde in een diep, diep gat. Hij besloot het lichaam van zijn dochter mee te nemen naar taxidermist Alfredo Salafia. Naast een vredige begrafenis besloot haar vader haar overleden dochtertje het “eeuwige leven” te geven.

Het lichaam werd gebalsemd en in een open glazen kist geplaatst bij het kapucijnenklooster in Palermo. Door het balsemen zag het eruit alsof ze vreedzaam aan het slapen was. “Sleeping Beauty” wordt het meisje ook wel genoemd. Na het emotionele afscheid van de familie en vrienden toen der tijd, was het tijd voor het meisje om haar verhaal door te vertellen.

rosalia1

Sinds haar overlijden ligt ze nog steeds op exact dezelfde plek tot op de dag van vandaag. Al haar organen zijn zelfs nog intact gebleven. Dat maakt het ook tot de best bewaarde mummie in de wereld! Deze informatie is slechts het topje van de ijsberg van haar bijzondere verhaal..

LEES OOK:  Haar vooruitzicht was uitzichtloos. Maar wat een groep vreemden toen deed? Waanzinnig!

Met haar bijzonder mooie gezicht en blonde haren ligt Rosalia vredig in haar kist. Het ziet er werkelijk uit alsof ze aan het slapen is. Bezoekers zeggen zelfs dat ze elke dag haar ogen open en dicht doet.. Het onderstaande filmpje laat precies zien hoe dat eruit ziet. Best wel een beetje creepy, maar geloof me, voor alles is een logische verklaring te vinden.

Wat vind jij? Reageer hieronder: