Deze beeldschone dame pakt de jongeman bij zijn hand op de roltrap en geeft hem een knipoog. Benieuwd naar zijn reactie? Hilarisch!

Stel je eens voor, een knappe vrouw, gekleed in uitdagende kleding, die je een aai over je hand geeft in het openbaar. Hoe zou jij dan reageren. De maker van de onderstaande video bedacht dit hilarische experiment en er kwamen uiteenlopende reacties op. In het experiment loopt een knappe dame een roltrap op, vervolgens raakt ze verschillende mannen aan. Ze geeft de mannen hierna nog een uitdagende blik en nodigt ze uit om met haar mee te lopen. Bekijk de reacties van de mannen in de onderstaande video.

Het experiment is erg grappig om te zien en goed bedacht door de maker! Verrassend is dat alle reacties verschillend zijn, maar wel grappig op hun eigen manier. Om eerlijk te zijn zou ik ook niet weten hoe ik zou reageren. Ik heb in ieder geval hard kunnen lachen om de reacties in de video. Bekijk hieronder het experiment en vergeet dit niet te delen met al je vrienden!

Wat vind jij? Reageer hieronder: