6-jarig autistisch meisje heeft last van angstaanvallen, totdat ze bevriend raakt met een therapie kat.. Prachtig!

Het verhaal van Iris Grace en haar beste vriend Thula is geen onbekend verhaal. Het is namelijk al eens eerder vertelt, maar krijgt nog een leuk staartje..

Iris, een 6-jarige met autisme vond haar passie toen ze op een dag begon te schilderen, met een klein beetje hulp van haar beste vriend. Iris en Thula brengen een sterke boodschap over met hun kunst.

iris13

Haar kunstwerken zijn inmiddels al gekocht door verschillende verzamelaars, waaronder bekende actrice Angelina Jolie. Voor het eerst is de familie op vakantie geweest, een tripje naar Stockholm, wat geweldig was voor Iris want hiervoor zat ze eigenlijk min of meer geïsoleerd in huis.

Nu ze haar passie heeft gevonden kan Iris nog veel meer van het leven genieten. Wij van TrendNieuws willen laten zien dat het niet uitmaakt of iemand autisme heeft, of een andere geestelijke of lichamelijke beperking. Toekomst is er altijd. De technieken die voor Iris werken zullen niet voor iedereen een goede manier zijn, maar de sleutel naar succes is er altijd. Het gaat om het hart volgen van je kind.

LEES OOK:  Nieuwslezer in tranen om het vreselijke verhaal achter deze foto van een 5-jarig jongetje..

Het verhaal van de 6-jarige Iris en haar beste vriend Thula gaat als een lopend over het internet.

autist

Het bleef nergens onopgemerkt omdat Iris en Thula een sterke boodschap met zich meebrachten. (LEES VERDER OP PAGINA 2)

autist1

Wat vind jij? Reageer hieronder: