Simon Cowell stopt deze jongen midden in zijn auditie. Maar als hij vraagt om een ander nummer te zingen, gebeurd er iets geweldigs!

In 2009 deed Shaheen Jafarholie auditie bij Britain’s Got Talent. Maar net toen hij begon met zijn nummer, onderbrak Simon Cowell hem.

De verlegen 12-jarige zag er ontzettend nerveus uit toen Simon hen uitdaagde om een ander nummer te zingen. “Dit gaat niet goed zo,” zei Simon. “Wat zing je nog meer, in plaats van dit nummer?”
Toch probeerde Simon hem aan te moedigen om het beste uit de kast te halen. Aan de andere kant is het natuurlijk best riskant voor een jongen van die leeftijd.

simon

Shaheen’s moeder kijkt toe, en de spanning is af te lezen in haar ogen.

Maar Shaheen liet zich niet op de kast jagen, en wist het publiek te verbazen met een geweldige auditie op het nummer “Who’s Loving You” van The Jackson 5.

Bekijk de onderstaande video om erachter te komen hoe Shaheen het precies deed. Eén ding is in ieder geval zeker: hier is een artiest in de maak.. Wat een geweldige stem!

“Dit is een voorbeeld hoe 1 nummer je leven kan veranderen,” zei Simon. Hij was uiteindelijk blij dat hij hem onderbroken had, zodat hij nog meer van zijn talent kon laten zien.

LEES OOK:  Ze namen een weeskind van 19 in huis. Zes maanden later onthullen ze iets heel bijzonders. Ongelooflijk!

Wat vind jij? Reageer hieronder: