Artiest weigerde een tattoo te zetten bij deze vrouw met het downsyndroom. Maar hij daarvoor in de plaats doet? GEWELDIG!

Als tattoo artiest kom je vast en zeker een hele hoop verschillende persoonlijkheden tegen op de werkvloer. Iedereen die een permanent plaatje op zijn/haar lichaam wilt, met zoveel verschillende emoties en smaken. Jason Ward heeft het allemaal gezien in Nieuw-Zeeland, waar zijn studio zit.

Maar er is altijd wel een klant die net iets anders is dan anderen. In het geval van Jason is dat Suzie. Ze kwam op een dag zijn studio binnenlopen met een berg van tijdelijke tattoos en zei tegen hem: “Zet deze op mijn arm.”

tattoo

Jason vond dit wel een beetje vreemd uiteraard. In zijn respecteerde studio komt een vrouw binnenlopen met een berg met nep tattoos om vervolgens te ‘eisen’ dat hij ze op haar arm zet. Maar toch accepteerde hij en vertelde de dame dat ze mocht gaan zitten.

Zijn goede hart resulteerde in een blije en enthousiaste Suzie. Zo blij dat Suzie er zelfs een routine van heeft gemaakt. Elke vrijdag komt ze even langs zijn tattoo studio met weer een berg tijdelijke tattoos. Nadat ze geplaatst zijn haast ze zich naar het verzorgingstehuis om het aan iedereen te laten zien!

LEES OOK:  Baby begint tegen de husky te praten. De hond zijn reactie? ONBETAALBAAR!

tattoo1

Het is zo langzamerhand een hoogtepunt geworden voor Suzie haar week. En niet alleen voor Suzie. Jason vindt het geweldig dat ze iedere vrijdag even langskomt.

Wat vind jij? Reageer hieronder: